Empresa gestió i assessoria per a entitats esportives

Qui som

Wealia som una companyia especialitzada en la gestoria/assessoria d’entitats esportives, on els clients són la nostra essència i la nostra raó de ser.

Que fem

Des de la gestió més bàsica de nòmines i impostos a l’assessorament de polítiques de voluntariat, titulacions necessàries dels monitors/entrenadors, verificar que les assegurances compleixen la normativa esportiva, decret del lleure, ROPEC… Busquem acompanyar a les entitats en el seu dia a dia, donant-los suport en cada moment i sent el seu millor aliat per avançar pas a pas amb seguretat i eficàcia. Explicant la normativa per fer-la fàcil, encarregant-nos dels temes més complexos, treballant perquè l’equip funcioni correctament. Tot per permetre a les entitats dedicar-se al que realment és important per a elles,  la gestió esportiva.

Escoltem i aprenem amb i de vosaltres, fet que ens permet cada dia ser millors en el nostre camp, conèixer millor les problemàtiques que afecten a les entitats i buscar les solucions que millor s’hi adapten. Treballem cada dia per millorar.

El nostre equip

Els millors professionals per oferir els millors serveis. A Wealia som un conjunt de col·laboradors experts en cada àrea i amb la millor formació especifica, així comptem en nostre equip amb un Màster en Fiscalitat, un Màster en Assessoria Financera,  un Màster en Dret esportiu, un Màster en coaching, un Màster en Recursos Humans, un graduat social, especialistes en protecció de dades i una corredoria d’assegurances.

Som membres de la comissió de les finances i l’esport del Col·legi d’economistes de Catalunya, col·laborem amb la Diputació de Barcelona i també amb diversos ajuntaments d’arreu del país.

Treballem cada dia per incorporar els millors professionals de diferents àmbits al nostre equip.

Tot perquè no us hagueu de preocupar de res.

Que volem

Wealia neix amb la voluntat de ser una referència en el sector de l’esport de base.

Volem que les entitats ens vegin com el seu aliat, aquell que t’escolta, et compren, t’ajuda.

Volem estar al vostre costat, fer-vos estar segurs, evitar-vos mal de caps

Volem que ens ajudeu a ser els millors

Wealia – El teu aliat en normativa esportiva… i molt més.

Somos un club de fútbol pequeño, estábamos inmersos en mar de dudas, casi por casualidad contactamos con Wealia, fue entonce cuando nos dimos cuenta de que las cosas no las hacíamos bien, si sois un club deportivo es preciso un gestor especializado.

Wealia és el company de viatge ideal per tenir la tranquil·litat que la gestió d’aspectes fonamentals com són, entre altres, els laborals, fiscals, administratius i de protecció de dades, estan correctament realitzats i assessorats. Sense cap dubte, en un club com el nostre en el qual la il·lusió d’un grup de pares voluntaris és la que aconsegueix que el nostre projecte esportiu tingui l’embranzida necessària, resulta del tot cert que sense l’ajuda deWealia aquesta tasca seria titànica i molt més difícil.

Pablo Díaz Fernández - Tresorer, Club Bàsquet Vilassar de Mar

Positiva experiència iniciar aquesta temporada amb la col·laboració de Wealia, ens ha donat seguretat i confiança, tant en l’aspecte jurídic com fiscal, així com un tracte directe i proper, gestionant els temes que sorgeixen, amb una pràctica gestió.

Josep Cifuentes - President, Associació Bàsquet Badalona 2005

Wealia nos ofrece un servicio rápido, cercano y, sobre todo, un amplio conocimiento de las especificidades en la gestión contable, fiscal y de recursos humanos de una entidad deportiva. Tanto para la constitución de nuestro club como en la gestión del día a día han sido un apoyo fundamental para nosotros.

José Ramón Martínez - Secretari , Club Escalada de Mataró

Gràcies pels vostres serveis de gestió, molt ràpids i professionals. Ens ho heu posat molt fàcil per la tramitació d’estatus esportius, canvis de domicili, etc…

Abel Marsal - Fundador i president, Escola catalana de surf